Woordje van de directeur

Geachte ouders,

Welkom op school !

We zijn blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Het schoolteam zal zich dan ook volop inzetten om te zorgen dat uw kind een goede opvoeding en degelijk onderwijs krijgt.

U mag van ons een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en creatieve onderwijsvorm verwachten. Als kleine school werken we dan ook in een liefdevolle, persoonlijke en open sfeer, waar plaats is voor iedereen.

Graag werken we dan ook samen met u, allebei zijn we immers bekommerd om de opvoeding van de kinderen. Bij problemen staan we klaar om samen naar de beste oplossing te zoeken.

Ons streefdoel is dat uw kind gelukkig is op onze school. We hopen dan ook dat u uw kind aanmoedigt om de doelstellingen van onze school na te streven en de afspraken na te leven. Zo wordt het vast en zeker een “goed” jaar!

Beste kinderen,

Ook welkom op onze school!

Sommigen zijn nieuw op de school. Anderen weten al hoe het er aan toe gaat. We gaan jullie helpen je heel snel “thuis” te voelen bij ons. Samen met jullie en jullie ouders willen we bouwen aan een toffe school, een school waar het leuk is om “te leren”.

Omdat een “kleine school” heel groot kan zijn.
Een heel fijn schooljaar toegewenst.

Paul De Wilde