Welkom

Welkom voor de kinderen

Lieve kinderen,

Een heel warm welkom op “de Sprankel”!


Start jij binnenkort in de kleuterklas? Er wacht jou een boeiende ontdekkingstocht en heel veel plezier met veel nieuwe vriendjes.


Zet je de stap naar het eerste leerjaar? Een nieuwe wereld gaat weldra voor je open … de juffen staan al te popelen om je wegwijs te maken in de wereld van cijfers en woorden.


Ben je nieuw op onze school? We ontvangen je met open armen en zijn ontzettend blij dat jij erbij komt ! We zullen je met veel geduld de tijd geven om te wennen … maar we willen je vooral helpen zodat je je snel ‘thuis’ voelt bij ons.


We kijken ernaar uit om jouw talenten te ontdekken, te luisteren naar jouw ideeën en je mening te horen … want zo maken wij samen met jou school.


Wij willen jou gelukkig zien zodat je elke dag als een sterretje kan schitteren!


Wij willen jou laten SPRANKELEN … want zo maken wij je toekomstdromen waar! Je kan steeds bij ons terecht!


De directeur, juffen en meesters, alle helpende handen op de school

Welkom voor de ouders

Beste ouders,


Misschien is dit een eerste kennismaking… misschien ken je ons al langer… misschien liep je zelf ooit school op de Sprankel… sowieso heten we u van harte welkom. Samen met u willen wij met het ganse team voor vonken zorgen en uw kind laten “sprankelen”.


De Sprankel is een school die leeft en bruist. Elke dag staat er een fantastisch team enthousiaste mensen klaar met nieuwe ideeën om uw kind te laten groeien in zijn eigenheid. We creëren daarvoor graag een warme plek waar plaats is voor ieders interesse, waar talenten kunnen openbloeien en unieke persoonlijkheden zich ten volle kunnen

ontwikkelen.


We zijn ervan overtuigd dat we net als “kleine school” GROOT kunnen zijn in onze aanpak. We zorgen voor een uitnodigende leeromgeving en sterke individuele begeleiding in een liefdevolle, persoonlijke en open sfeer. Bijsturen waar dat nodig is en onze kinderen met respect leren omgaan met elkaar, de andere en de wereld om hen heen, hoort daarbij! Op die manier creëren we de beste onderwijskansen, bereiken we maximale leerwinst bij elk kind en staan we garant voor een goede opvoeding en degelijk onderwijs.


Ons streefdoel is uw kind gelukkig zien op onze school. Wij garanderen u daarvoor onze optimale inzet. We waarderen het ten zeerste dat u ons uw dagelijkse vertrouwen schenkt. Wat er ook is… we willen steeds naar u luisteren en samen op zoek gaan naar de beste oplossing voor iedereen. We rekenen op uw aanmoediging om onze doelen te bereiken en kijken uit naar een fantastische samenwerking.


Steeds welkom!

Directie, leerkrachten en alle helpende handen in ons team